Ghost producing

Een ghost Producer is een muziekproducent die tracks componeert en produceert voor andere artiesten, zodat artiesten zich kunnen concentreren op spelen en optreden. Een ghost Producer kan co-produceren, de track volledig produceren of andere artiesten helpen met sound engineering. Music and Art brengt een vast bedrag in rekening, of krijgen royalty's uit de tracks die ze produceren. Met deze arrangementen kunnen producenten zich concentreren op het maken van muziek zonder in de schijnwerpers te hoeven staan. Wanneer een ghost producer word betaald om een ‚Äč‚Äčnummer voor een andere artiest of platenlabel te maken, zien wij af van alle rechten op het nummer en stemmen ze ermee in anoniem te blijven, oftewel een royalty free track. Hierdoor kunnen de artiesten en producenten hun merk behouden, terwijl de spookproducenten geld verdienen met doen waar ze van houden. Een track door Music and Art laten maken kan al vanaf 99,99 euro ex btw.

Ghost demo's


Standaard tracks

Ook hebben wij een aantal tracks te koop die al door ons gemaakt zijn, Deze tracks kosten 41,99 euro ex btw. De tracks bevatten een standaard track en is enkel een radio versie. De play tijden zijn van 3:00 tot minimaal 3:30 min. Alle tracks zijn royalty free bij aankoop ontvangt u een licentie om deze te mogen gebruiken.

Tracks for sale 41,99 euro


Mashup

Een mashup is het op muzikaal verantwoorde wijze door elkaar draaien van twee of meer muzieknummers. Vaak worden hiervoor hits gebruikt. Mashups zijn essentieel in elke DJ-set. Music and Art weet hoe top makende mashups te maken die altijd sleutelwoorden zijn en die ervoor zorgen dat uw live sets opvallen. Een Mashup van 5 minuten kost 49,95,00 euro ex btw.


Mixes and Podcast

Bouw je volgers en laat ze terug komen met een wekelijkse podcast. Ons team staat klaar om u te helpen top mixen en podcasts te leveren met nieuwe tracks en een perfecte mix. Music and Art maakt al diversen mixen voor artiesten en record labels. Een mix van 30 minuten kost 59,00 euro ex btw.


MIDI Sound pack

Ben je vastgelopen met uw project? Geen ideeën meer? Music and Art is er om te helpen! Voor slechts een klein bedrag kunnen we een top-kaart melodie maken voor je nummer dat zeker zal gaan knallen! We zullen je voorzien van midi akkoorden, pads, bas, top melodie, arp en pads. Stuur ons referentietracks die je leuk vindt, zodat we geïnspireerd raken en je het beste brengen!

Midi pack kost 99,99 euro ex btw.

De midi pack bevat:

  • 5 midi melodie
  • 5 midi bassline
  • 5 midi pads
  • 5 midi arps 
  • Sounds zijn opmaat gemaakt voor je eigen track