Music intro

Muziek is onze grootste passie, voor diversen muziek intro's bent u bij ons op het juiste adres. Al onze muziek intro's maken wij zelf in onze studio. Wij hebben een breed assortiment aan intro's voor verschillende onderwerpen, maar u kunt bij ons ook een intro op maat laten maken. Hier onder staan een aantal voorbeelden wat voor soort intro muziek er is.  Voor een standaard intro betaald u 9,95 ex btw per track van rond de 30 seconde, deze intro's zijn geheel royalty free en u krijgt van ons een licentie om deze te mogen gebruiken.  In de demo staan een aantal intro's die wij al gemaakt hebben. Op de pagina Music intro / outro daar staan alle standaard intro's die wij u kunnen aanbieden.

Wilt u geen standaard intro? geen nood u kunt uw intro ook door ons laten maken dit kan in veel soorten stylen qua muziek.  De tarieven voor deze intro's zijn verschillend, want hoelang wilt u de intro hebben? ook dat is mogelijk bij ons. De intro's voor muziek die wij maken zijn vanaf 5 sec tot 1 minuut. De intro's zijn royalty free en u krijgt van ons een licentie om deze te mogen gebruiken. Hier onder ziet u de tarieven van deze intro's .

 Video intro

Voor diversen video intro's bent u bij ons op het juiste adres. Al onze video intro's maken wij zelf in onze studio. Wij hebben een breed assortiment aan video intro's voor verschillende onderwerpen, maar u kunt bij ons ook een video intro op maat laten maken. Hier onder staan een aantal voorbeelden wat voor soorten video intro's  er zijn.  Voor een standaard video intro betaald u 12,95 ex btw per video tot maximaal 30 seconde. Alle video's zijn voorzien van beeld, tekst en muziek. De video intro's zijn geheel royalty free en u krijgt van ons een licentie om deze te mogen gebruiken.  Op de pagina  Youtube intro's / outro staan alle standaard video intro's die wij u kunnen aanbieden. 

Wilt u geen standaard video intro? geen nood u kunt uw video intro ook door ons laten maken dit kan in veel soorten stylen qua video.  De tarieven voor deze video intro's zijn verschillend, want hoelang wilt u de intro hebben? ook dat is mogelijk bij ons. De video intro's zijn inclusief beeld, tekst en muziek. Wij kunnen uw video intro maken vanaf 5 sec tot 1 minuut. De video intro's zijn royalty free en u krijgt van ons een licentie om deze te mogen gebruiken. Hier onder ziet u de tarieven van deze intro's .

 

Voor Youtuber Pyrotoro hebben wij de nieuwe outro gemaakt 2018-2019

Voor Youtuber Xtremerides  hebben wij de nieuwe intro gemaakt 2018