Logo design

Wij ontwerpen professionele logo's en huisstijlen. Wij verzorgen dit met veel enthousiasme, ervaring én passie voor het vak. Flexibel, betrouwbaar, een overdosis creativiteit en nette prijzen, dát is Music and Art. Bij een sterke huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consistent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en mogelijk ook foto's moeten ervoor zorgen dat uw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met uw onderneming te maken heeft.

U bent op zoek een ontwerper van uw logo? Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van logo ontwerp is Music and Art uw creatieve partner. Wij bieden altijd 100% tevredenheidsgarantie waardoor u er zeker van bent dat het logo volledig naar wens is en waar u jaren mee vooruit kunt. 

Waarom een logo laten ontwerpen door Music and Art?

  • Uniek ontwerp op maat
  • Volledige tevredenheidsgarantie
  • Eén contactpersoon, korte lijnen
  • Alle gangbare bestandsformaten
  • Volledig gebruikersrecht, het is úw logo
  • 3 voorgestelde logo's
  • Nette prijzen

Vrijwel elke onderneming beschikt over een professioneel logo. Het belang van een sterk en uniek logo wordt vaak onderschat. Het logo is vaak de eerste kennismaking met een bedrijf. Het laten ontwerpen van een logo is dan ook iets wat u moet overlaten aan een professionele ontwerper. Music and Art heeft ruim 17 jaar ervaring in het ontwerpen van logo's voor bedrijven uit verschillende branches, maar ook voor particulieren klanten en Youtubers zijn welkom bij ons.  Iedere doelgroep vraagt dan ook om een eigen strategie en benadering, een uitdaging die we graag met u aangaan!

De logo's worden aangeleverd in JPG en PNG. 
.JPG is het bestandsformaat waarin u het logo ontvangt. JPG is een bestandsformaat dat veel gebruikt wordt om foto’s weer te geven op het internet. Er zijn verschillende manieren om een JPG bestand te comprimeren (samen te persen) om het bestand te verkleinen. Hoe hoger de compressie, hoe lager de beeldkwaliteit. Bij foto’s valt het kwaliteitsverlies niet zo op, maar bij lijnen, grafieken of letters wel. Het ligt eraan met welke kwaliteit de afbeelding is opgeslagen.

Een nadeel van JPG is ook dat er geen mogelijkheid is om een deel van de afbeelding transparant te maken.

 .PNG formaat logo heeft een transparante achtergrond. PNG wordt vaak uitgesproken als ping. Dit bestandsformaat gebruikt compressie, maar zonder dat het beeldkwaliteit minder wordt. PNG ondersteunt maximaal 256 kleuren. In vergelijking tot JPG is de bestandsgrootte van PNG 2 of 8  keer zo groot.

Hier onder ziet u een aantal logo's die wij hebben gemaakt voor diversen bedrijven en Youtubers